8/5 2009

En dag kvar till den stora dagen!!
som kan betyda att Skövde HF tar sitt 2 raka SM-guld :D får hoppas att de blir så :D Ska bli skönt att tvåla till Sävehof som tror dom är bäst bara för dom inte tappat en enda poäng på hela säsongen :P

Nu väntar jag på att en kompis ska hämta så vi ska åka på "kalas". Vi ska fira mig och 2 till i klassen :) tyvärr blir de inte så många som kommer men de ska bli kul ändå :D förhoppningsvis kan vi kolla på hockey ikväll :D Sverige spelar mot Kanada i semifinal.

Igår kom jag hem från hajken vi hade.. Kunde vi inte fått lite bättre väder i alla fall? :( Första dagen var de regn fram till och med att första gruppen kom ut till oss i skogen, sen var de uppehåll och sol hela kvällen :) men sen, dagen där på (igår) var de regn och blåst hela dagen, och självklart är de den dagen min grupp ska ha hand om en grupp.. Det höll upp lite vid lunch tid, sen började det igen.. inte kul alls vill jag lova.

Dags att byta om lite så man är redo att åka när polaren kommer :D

ha de fint

Peace N Love  ♥

Over N Out

Kommentarer
Postat av: Johanna

sv: har inte riktigt undersökt alla män än, så dte är svårt att svara på ;p



jag har verkligen ingenting för mig. sitter och svarar på lite kommentarer och försöker undvika att somna på tangenbordet. du då? :)

2009-05-08 @ 17:42:03
URL: http://spralligsparv.blogg.se/
Postat av: Kim Ekholm

BRA! :) hehe

2009-05-08 @ 19:51:04
URL: http://kimza.se
Postat av: Anonym

Guld blev det :D

2009-05-09 @ 21:24:52
URL: http://thiindra.blogg.se/
Postat av: matilda

Hej!

Doping är ett stort problem inom idrotten, främst inom de mest fysiskt krävande som längdskidåkning, vissa friidrottsgrenar och cykling. Vad ska vi göra för att få bort dopingen från tävlingsarenorna?

//Elitcyklist

2009-05-09 @ 22:53:41
URL: http://elitecyclist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0