16 . 11 . 09

Idag fick jag låååång sovmorgon :D jag sov till klockan 13.30 :D så sjukt skönt att få sova ut för en gångs skull, det var behövligt! Idag vet jag inte vad som händer.. Ta de lugnt bara tror jag :)

Jag vill tipsa er om en schyst modeblogg: det är min kompis Robbin och han vet sin sak ;)

Peace N Love

Over N Out

15 . 11 . 09

Dagens/nattens första inlägg kommer nu :P

Idag har varit en lång och seg dag.. gick upp tidigt för att vara dum och åka in på Öppet hus :S hur dum får man vara?! Sen blev de åka till skara vid ca 1-tiden för att döma 2 matcher. Sen hem, beställa pizza, äta pizza och sen lägga sig i sängen.. Har ont i hela kroppen, känner mig febrig och svårt att andas :S hoppas bara jag inbillar mig xD

I morgon blir de tidigt igen fast denna gång för att döma tidigt.. Sen blir de mat med Patrick och sen fika med en annan kompis :)

JAG LÄNGTAR TILL WINNERBÄCK 10/12 -09 <3

Peace N Love

Over N Out


14 . 11 . 09

Idag har jag varit i skolan och idag var jag även med på idrotten :D vi spelade basket :( jag var ur dålig xD Sen blev de hem käka, ta de lugnt och sen vidare till Stöpenhallen och döma :P gick la okej :P imorn blir de kolla på öppet hus på skolan och sen vidare och döma i Skara med min kollega Patrick som i morgon (idag) fyller 18 år :D GRATTIS PÅ DIG MANNEN :D Blir nog bra imorn skulle jag tro :) känner på mig att morgondagens matcher kommer gå bra :) De värsta är att jag håller på att bli sjuk :( vill inte vara sjuk nu!!
Nu är de dags att sova :)
Sov gott!

Peace N Love

Over N Out

Förresten, DOM VILL JAG HA!!!


06 . 11 . 09

har tyvärr blivit lite ändringar! jag åker till Linköping den 10-11/12 ist för 11-12/12. fanns inga biljetter kvar till fredagens spelning. Men jag får ändå se Lasse en gång till :D I hans hemstad Linköping :D

05 . 11 . 09

Nu måste jag skriva ett långt inlägg, sry måste bli så när man har mycket att berätta :)

I helgen som var, var det en stor händelse i Skövde. Det var Skadevi handbollscup! Självklart dömde jag :D de blev totalt 30 matcher för min del :) Jag träffade nya domare som var trevliga :) träffade domare som jag redan träffat och som är mycket trevliga :)

Sen i tisdags var en underbar kväll! Jag och två domarkollegor var på Lars Winnerbäck när han spelade i Skövde :D helt magisk kväll. Började med käk på American Pizza Today, sen vidare till Arena Skövde!

Förbandet var väl inte de bästa jag hört.. men när väl Lasse kom upp scen var de en magisk stämning i Arenan. Man kunde ta på den!

Så nu ska ag boka konsertbiljetter, hotellrum och tågbiljetter till hans spelning i Linköping den 11/12 -09 :D tills dess ska jag plugga in alla låtar som är med under spelningen :D

Opps, de blev visst inte så långt som jag trodde de skulle bli, nu blev ni glada va? xD

Peace N Love

Over N Out


RSS 2.0