IKEA

Hej läsare,
Nu är jag pigg efter igår :D Det var mega kul. Så många gamla kompisar man träffade :D träffade till och med en gamma klasskompis från tiden på Heneskolan, där jag gick i åk 0-6 :O kul att träffa dig Hanna :)

Imorn blir de IKEA i Jönköping :D jag och syrran fick var sitt startset med lite grytor, skålar och så av morsan och farsan igår som vi ska åka ner och köpa :D Förhoppningsvis får jag köra hela eller en liten bit av vägen ner eller hem igen =)

Sen blir det party med en gammal kompis jag inte har träffat ordentligt på ca 1 och ½ år! Ska bli mega kul de me :D

Nu är de snart dags för att kolla på tv Körslaget :D

Peace N Love
Kyssar

Dags:D

Nu drar vi från Ryd för att försöka ta oss in på krogen, vi försöker komma in på VIP på Husaren, hoppas de går :D

Party Party

PEace N LOve
Kyssar

Party

Ja kära läsare, de blev julfirande med mammas släkt :) jätte kul :)
Fast sen svek jag dom :/ för förfest i ryd :D sen vidare till krogen :D
vi vet inte än var vi ska gå men vi tror de blir Husaren eller krikelin :D

vi hörs imorn :)
Peace N Love
Kyssar

Juldagen = 11 månader + Party?

Jahopp, då var man vaken igen efter en lång dag hos farmor o farfar =) Många goda skratt och mycket god mat blev de =)

Så nu idag ska vi till min Moster och fira jul =) Hoppas jag får lite mer klappar nu :)
Idag kommer min familj, Jag, Mamma, Pappa och Sara. Sen kommer också Mormor =) Maggis och Annsofie :) Och självklart värdarna, Carin, Anders, Felicia och Linnea :)

De kommer bli mycket gos mat, dryck och lek etc =)
Sen får vi se vad som händer mot kvällen om jag ska dra ut eller inte.. Bogrens är ingen idé, där är de 21+, Husaren vet jag inget om, sen finns ju Vatra och Krikelin fast Krikelin är så dåligt nu för tiden "/
Vatra såg jag nu på deras hemsida att de har öppet, men de stog inget om ålder eller så..

Men men de löser sig

Sen firar jag och min Underbara Camilla W 11 månader idag :)
Älskar dig mest av allt Gumman<3


Peace N Love
Kyssar

Tomten :(

Jahopp, då har tomten varit här *snyft*

Som vanligt får man minst julklappar av alla, idag blev de blott 5 paket, var av dom var 2 kuvert...
Det är roligt att fira jul.... eller inte.

Alla ber om att få en önskelista för att de ska kunna köpa lite julklappar, men va fan!!! Dom handlar ju inte ett piss efter den!! Idag fick jag EN sak som jag hade skrivit ner.. De var en kameraväska. Alla säger att detta är en glad helg.. De kanske det är för dom som får något i julklapp.. något som dom önskar sig..

Ursäkta mitt tråkiga inlägg i dessa juletider..
Ha en fortsatt trevlig julhelg!

Peace N Love
Kyssar

God Jul!

God Jul på er kära läsare<3

Jag kom hem från Camilla<3 igår och somnade nästan direkt när jag kom hem :D de var skönt :) sen vaknade jag av att de var julafton :D

Idag åkte vi till farmor och farfar för att fira denna underbara högtid =)
Nu har vi ätit mat, druckit snapps, druckit kaffe och ätit kaka. Sen har vi Självklart kollat på Kalle Anka :D De får man ju inte missa :D

Nu gör alla lite olika saker, jag sitter här, Micke och farfar sitter vid tvn några andra är nere och gör lite saker.. Snart är de dags för tomten att komma :O jag vet inte vad jag ska ta mig till. han är ju min största idol :O så tjock o fet med de vita skägget :D Hoppas han har med sig mina klappar jag mest önskat mig :D

Vi hörs säkert senare, de bli nog efter lutfisken och gröten =)

Peace N Love
Kyssar

Krogen 18/12 skolan 19/12

Hej, som ni har läst så var de krogen igår :D Det var mega kul :D Tack till Hannah, Alfred, Mimmi, Anton, Lovisa, Mikael, Markus, Jennie, Robin? och Frida.

Men de största tacket ska Daniel Strand ha!
Han lovade mig att jag kunde sova hos honom för han skulle också ut igår.
Men det kom saker ivägen för honom så de blev inget för han. Men ändå får jag sova hos honom :D
Åter igen, Tack så sjukt mycker Daniel :D

Efter några timmars sömn så blev jag väckt av morsan som ringde och väckte mig :P Jag vaknade till och med före Daniel :O yes, uppe ur sängen utan huvudvärk :O min tanke "gött inget bakis idag!!" men de fick jag för de.. När jag och strand gick till bussen kom de :/ :P så skolan har varit jobbig idag. Vi hade att läx förhör idag och jag visste vad jag skrev men jag såg inga bokstäver xD ocg huvudvärken blev mer och mer märkbar.. fast de e självförvollat ;)

Sitter nu här och vilar upp mig lite :P

Vi hörs senare!
Peace N Love
Kyssar

Husare vs. Bogrens

God dag gott folk!

Idag är de party :D Fira att vi går på jul lov imorn :D De ska bli så Gött :D

Jag ska gå ut med Hannah, Alfred, Mimmi, Anton, Lovisa och några mer från IT.. vet inte vilka folk men de blir kul :D
Vi kommer fara mellan Husaren och Bogrens ikväll :D är det någon mer som ska ut ikväll eller? :) vi kanske ses där ute på dansgolvet ;)

Dagen för övrigt har varit ok. På behovs kursen kollade vi på "I en annan del av Köping" :D den är så grym :D Min favorit är Tobbe och Micke :D Sen var de lunch, sen svenska där vi såg på filmen The night before christmas" , den var rolig, fast den kunde vara bättre.. Men de gick helt ok :) Sen skulle jag, Emil och Robbin upp till Komvux för att ha hand om en SFI grupp, där vi skulle lämna ut en enkät och ha en "idrottslektion" och vi valde innebandy :)

Sen blev de hem och göra sig i ordning och så och nu sitter jag här och väntar på korgen :D

Peace N Love
Kyssar


Klippt mig :D

Godag alla läsare :D

Idag efter skolan klippte jag mig :D blec nöjd med de :)

Förövrigt har dagen varit helt ok.
Började med estet där vi skulle presentera vårat arbete där jag har "gjort" ett könsbyte :P Sen hade vi Eco och de e som det är när man har henne :P hon har inte alla hästar inne riktigt xD men idag fick vi besök av rektorn, och nej, vi har inte gjort något dumt. Vi jobbar med förskola, skola och fritidshem och ska redovisa de arbetet med ett rollspel där vi ska ha ett APT möte och då skulle vi ha frågor till vår rektor Harald och så :) de var faktist lite roligt att han kom upp :)

Fast innan Ecos lektion skulle Sandra köra till sjuke Erika och lämna lite böcker så du åkte jag, emelie, jenny och Skarre med. De var askul för Sandra gillar att trycka på gasen och med dne bilen kände man de :D as kul :D

Sen blev de lunch och de var julbuffé :D gott som bara den ;) Sen skulle vi ha de där fi** seminariet som jag jobbade skiten ur mig på igår. Gick bättre än jag trodde faktist men de gick inte bra :( sen var de bara att vänta på idrotten där vi gjorde något skit roligt :D

Efter idrotten blev de snabb dusch för jag skulle klippa mig 15.30 och jag slutade 15.05 :S och jag blev skit nöjd :D bild kommer i morgon tror jag :) sen hörde jag av mig till Sandra för jag ville ha hjälp med julklapp till min kära Camilla<3 så de blev att shoppa lite :) de gick på mellan 200-300 koronor:) sen har jag nästan fixat 1-års present och 18-års present till min Camilla<3 Tack sandra för hjälpen =)

Nu sitter jag här och ska snart duscha =)
Peace N Love
Kyssar


plugg hela dagen

Goddagens alla läsare!
Idag har varit en tung dag för mig..
Skolan gick bra idag, inget att säg något om:) Men när jag kom hem var de bara att sätta sig med HiA

Har suttit med Historian sen ca 17.00 till nu.. och jag är inte klar än med den :O visst jag har tagit lite pauser och så men fan va de suger alltså. jag måste sitta uppe ännu längre än jag hade tänkt :( kommer vara helt slut i morgon alltså.

För er som undrar vad jag gör i Historian så läser vi sidorna 186-215 och vi ska ha ett seminarie om detta i morgon med våran lärare Maria. Jag kommer inte få G på detta. Och det är INTE bra för mitt HiA betyg :'(

För övrigt så är detta mitt 200 inlägg så denna vecka kommer jag utse veckans bloggare här i min blogg =) Om jag känner svenska folket rätt så kommer de inte bli så svårt att välja mellan vem/vilka som ska bli de.. Men kommentera gärna varför just ni ska bli 'Veckans Bloggare'.
När jag valt ut en kommer jag att länka till denna person i ett inlägg eller i min länk lista, har inte bestämt mig ännu.

Vi hörs inte mer ikväll så..
God natt och sov gott alla där ute =)
Peace N Love
kyssar

Dags för natta

Nu var de dags för mig att göra natta osäker!!

Btw, jag har fått min APU-plats nu :D den är i Stöpen :D :D :D :D

Sleep well
See ya tomorrow
Peace N Love
Kisses

Äntligen!!

Blev klar nyss med min författare i svenskan, jag skrev om Stieg Larsson, författaren till Millenium-serien :D

Nu har jag bara två stora saker kvar att göra :D Love myself <3

Peace N Love
Kyssar

Morgon, Dag, Kväll

Morgon

Morgon var seg idag igen.. Blev så att man blev lite sen till bussen men hinner med som vanligt. Första dagen på denna termin hade jag sovmorgon, men dum som jag är så måste ag åka och plugga i skolan för jag hade en uppgift på datan i skolan. men men, vad gör man inte för betyg :P

Dag
Sen började jag 10.30 och hade Arbetsmiljö och säkerhet med Erika. Där hade vi bara lite genomgång av diskussionsfrågor och sen var lunch, en halv timma tidigare för vi skulle på information av Lions om deras utbytning av studenter + ett läger =). De lät väldigt intressant, antinga bo hos en familj i Irland, i Österrike eller hos en familj i Holland =) och efter man bott där är det ett läger med andra ungdomar från Lions =) sen hade vi klassråd och sedan Religion A. Och Maria och Gunilla fick var sin julblomma och Maria blev så glad så hon nästan fälde en tår =)
Senare på dagen skulle jag till Gösta, min sjukgymnast. Idag skulle han bara titta på mitt knä men de blev akupunktur med :) Han sa precis samma sak som min idrotts lärare sa om mitt knä, så nu har jag fått lite övningar och så av Gösta.

Dagen blev sen till kväll
Nu sitter jag här och pluggar lite Svenska B, det är BORING. Men de måste också göras =)
sen blir de kanske lite tv, men de bästa av allt på hela kvällen, Camilla ska ringa sen :D
Älskar dig mest av allt camilla<3

Peace N Love
Kyssar

Match 09.30

Idag började dagen knackig eftersom de var fest igår. Skulle döma handboll imorse klockan 09.30 helt ensam. Som tur var de bara F95 så de var inte så jobbigt =)
Idag var också fösrta gången jag dömde i Arenan med utdragna läktare :D de var lite coolt faktist :P

Matchen gick kanon bra och de var lugnt på planen samt på bänken, fast jag var ensam :)

Nästa match är ikväll, 17.30 Arna A. HP Skövde - HK Guldkroken, kom och kolla =)

Peace N Love
Kyssar

Tack för igår!!

Tack alla som var på Hannahs fest igår :D

jag hade mega kul :D

Kvällen började med att vi var 6 pers hemma hos Erika och förfesta lite där vi sjöng massa sing-star :D och drack endel. Sen bar de av till lokalen där Hannah skulle ha festen. Vi gick en rolig tipspromenad sen var de lite lekar utifrån den :) sen var festen igång för fullt :D de blev mycket dryck, skratt och dans :D

De blev att åka hem runt 12-slaget för jag var uppe vid 8 i morse och dömde handboll.. de gick faktist bra. Det var några igår som inte trodde att de skulle gå ;) men som sagt, de gick bra :P

Hörs senare
Peace N Love
Kyssar

FINAL!!!

Då var de dags igen, IDOL 2008 är snart slut. Bara omröstningen kvar.

Kvällens låtar:

Kevins val: Your the voice
Tittarnas val till Kevin: Livin on a prayer
Final låten: With every bit of me

Alice val: So what
Tittarnas val till Alice: Heavens on fire
Final låten: With every bit of me

Enligt juryn var de 2-2 efter två låtar avklarade, enligt mig var de 2-1 till Alice. Och efter 3 låtar står de 3-1 till Alice. Jag är helt ärlig, jag har Kevin som favorit men efter denna kväll hoppas jag och tror att Alice vinner IDOL, men för hennes eget bästa ska hon komma 2:a. Eftersom Alla som har kommit 2:a har de gått bäst för efter IDOL.

Vad tycker ni?

Peace N Love
Kyssar

God natta

Nu ska jag sova lite =)

Pratade med min underbara Camilla för ett tag sen =) <3

Älskar dig mest gumman<3
jag kommer ner till dig snart :D

Peace N Love
kyssar

Vinterserie

Nu drar fotbollen igång igen :D i år startas en Vinterserie upp :D

Jag har fått den stora äran att gå som AD1  i morgon på Södermalms IP klockan  19.30. Med AD1 menas att man är linjedomare vid bänkarna =) Ett vädligt hedersamt uppdrag om AD-domare =)

Vi hörs mer om de i morgon efter matchen :)

Peace N Love
Kyssar

Handbolls-EM för damer

Handbollsfesten är igång i Makedonien, EM för damer =)

Sverige klarades sig vidare till "Andra omgången" men tycks åka ut nu.. beror helt och hållet på hur dom lirar resten nu. Idag tog de 14 minuter innan de gjorde 1 mål mot Tyskland, då stog de 9-1 till tyskorna.. men de blev jämnt i slutet av fösrta halvlek.. Men sen var de kört igen..

Hoppas på fortsatt lycka :)

Peace N Love
Kyssar

Idol 2008

Yes, då har vi fått två finalister i Idol 2008 :)

Det blev Alice Svensson och Kevin Borg! Robin Bengtsson fick tyävrr lämna Idol ikväll.
Vad tycker ni om kvällen Idol, tyck till. Vann rätt/fel? Vem/vilka ville ni se i finalen?


Förlåt

Kära läsare, ursäkta den dåliga uppdateringen nu under veckan!!

Har så sjukt mycket att göra med skolan och så, då hinner jag tyvärr inte blogga "/
Men en god nyhet :D jag fick mitt lämp igår :D självklart så drog jag och farsan ut direkt när han kom hem =) de gick kanon bra för att vara första gången på väg :) fick "kärringstopp" 2 eller 3 gånger bara, brukar annars få de många mer gånger:P

Något mer positivt farsan vill ut också när jag frågar, nu behöver jag inte tjata på honom :)

Idag var de en ganska soft dag i skolan =) Började med Arbetsmiljö och säkerhet där vi gick genom en PP-presentation och sen började kollade vi på en film som heter "Noth country" =) riktigt bra film asso :D har sett den tidigare. Sen hade vi historia där vi läser i boken och förbereder oss inför ett literatur seninarie, det funkar väl, bara att jag är så seg på att läsa "/

Sen var de dags för lunch time och de serverades svampsoppa :( det var inte något vidare gott kan jag säga.. men men, de fick gå för denna gång. Sen hade jag, emil och robbin typ hål till 2 tiden, maten var vid 11-12.. då skulle vi till SISU på ett möte, för vi ska nämligen starta ett ungomdsråd i Skövde så vi skulle träffa de som hjälper oss med de =)

Efter mötet slutade vi och dags att dra hem.. Efter bussturen hem har jag suttit här typ hela tiden för jag inte orkar något annat :P

Ikväll blir de mysigt med mamma för syrran sara är barnvakt och pappa är på "after work" där dom provar lite viner och så :P så jag och mamma ska kolla på Idol o handboll och så =)

Hörs kanske senare
Peace N Love
Kyssar

RSS 2.0