Skadevi Cup + jobb

Jahopp, ursäkta att jag har uppdaterat dåligt som så är de om man har en hobby som jag :P Har varit en hel del fotboll den gågna veckan.. måndag+tisdag hade jag match, i torsdags var de möte inför skadevi cup som var nu i helgen.

Skadevi började för min del i fredags klockan 09.30 på Karstorp nedre. Solen värmde på bra nere i grytan där ingen vind kom åt. Under hela fredagen och lördag förmidda dömde vi ett pass á 2 matcher som var 2*20 minuter långa. Sen lördag eftermiddag var matcherna 2*25 minuter långa och samma sak där, ett pass á 2 matcher. Och på lördag och söndag var upp emot 30 grader varmt och döma i 100 minuter då är inte kul i dne värmen.. Men de gick bra :) jag fick i mig ovanligt mycket vatten faktist :D Men efter en varm och solig cup har man vissa hinder..
1. men är stel
2. lite ont i fötter och ben (det har jag pga eventuell sträckning i hälsenan och en sträckning i låret)
3. sönder bränd skalle

Men det har varit en väldigt givande och rolig cup :D totalt blev de 20 matcher på 3 dagar :D jag är stolt att jag fixade de i värmen :D

Idag har jag jobbat min första dag i sommar :D blev en hel dag ute i friska och varma luften för att klippa massa gräs :D drack också ca 1,5 liter vatten :D man blir törstig av att vara kommunal arbetare :P

Snart dags att sova så jag orkar med morgon dagen :P


PEACEnLOVE

OVERnOUT

Kommentarer
Postat av: matilda

Sv: Haha! Fråga dina föräldrar om de tycker att du är söt ;)

2009-06-30 @ 15:04:07
URL: http://elitecyclist.blogg.se/
Postat av: Johan Svensson

Hej!



Hoppas allt är bra med dig!



Du som tidigare har tävlat i min blogg vet väl om att jag den här veckan tävlar ut en snygg väska från Sandqvist? Det enda du behöver göra för att vara med i tävlingen är att posta en valfri kommentar till det här inlägget: http://hd.se/noje/nojesfaltet/2009/06/30/vinn-vaska-fran-sandqvist!



Kram

2009-06-30 @ 23:21:58
URL: http://hd.se/noje/nojesfaltet
Postat av: matilda

sv: haha, det tror jag dem gör ;)

det är bara awesome här! själv?

2009-07-01 @ 18:19:15
URL: http://elitecyclist.blogg.se/
Postat av: Sara

Kul att jobba nu eller??

//Syrran

2009-07-05 @ 13:10:26
URL: http://mattttttias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0